Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες: 
Μετά το περιστατικό διατάχθηκε η διενέργεια 
ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και τέθηκε
 σε διαθεσιμότητα ο διοικητής
 του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου. 

1 σχόλιο :

Kartsonakis Pan είπε...

Για όλα αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα δεκάδες αντικειμενικοί πολίτες του Λουτρακίου με τους όποιους συζητήσαμε θεωρούν ως “ηθικούς αυτουργούς” τον Δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη και τον αντιδήμαρχο του Δημήτρη Δέδε . Γιαυτά τα επεισόδια και τον τρόπο που ενορχηστρώθηκαν αντέδρασε έντονα και εύλογα ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου Χαράλαμπος Τετράδης , αρνούμενος να καταθέσει στεφάνι αυτός ή εκπρόσωπός του.
Απευθυνόμενος μάλιστα προς το σημείο που καθόταν ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του τους είπε επανειλημμένα τη λέξη “Ντροπή σας” !
Δεκάδες πολίτες αποδοκίμασαν τον Δήμαρχο για τα επεισόδια που έγιναν στο Λουτράκι ,με την φράση “ντροπή σου δήμαρχε” (ακούγεται ευκρινέστατα στο σχετικό βίντεο που ετοίμασε ο Θύμιος Τσαρμπός στο e-Korinthos ,όπως και ευκρινέστατα φαίνεται από ποιους ξεκίνησαν τα επεισόδια!)
Σε δηλώσεις του ό αντιδήμαρχος Δημήτρης Δέδες συνεχάρη τα “παλληκάρια” που αποδοκίμασαν και επιτέθηκαν στον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Τελικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποχώρησε μετά από τα θλιβερά αυτά επεισόδια και η εκδήλωση με την τελετή στεφάνων επαναλήφθηκε από την αρχή.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό σημείο της όλης αφασίας των οργανωτών ήταν ότι ενώ τα επεισόδια είχαν φουντώσει και έπεφτε άγριο ξύλο στο χώρο της εκδήλωσης η εκφωνήτρια με ύφος επιτακτικό καλούσε τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Λάκη Παπαφωτίου να καταθέσει στεφάνι!!
Πηγή του σχόλιου: http://sfedona.gr/2013/03/25/me-ethniki-exarsi-ke-poli-xilo-giortasan-sto-loutraki-tin-ethniki-epetio-tis-25is-martiou/