Xρησιμοποιείται σε διάφορα πιάτα, και κυρίως
στην μεσογειακή κουζίνα.
Η πικάντικη ιδιαίτερη γεύση της προσθέτει ξεχωριστή
νότα στα πιάτα
• Ως τουρσί, χρησιμοποιείται σε πολλές σαλάτες,
σε ορεκτικά, σε σάλτσες και ως επικάλυψη σε πίτσες.
• Η κάπαρη δίνει ιδιαίτερη γεύση στα λαχανικά,
στο κρέας, και στο ψάρι
(ειδικά σε συνταγές που συνδυάζεται με σάλτσα αντζούγιας)
• Χρησιμοποιείται επίσης σε διάφορα dressings,
όταν αναζητούμε λίγο πιο πικάντικη
και ιδιαίτερη γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου