Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Αυτόν τον μήνα μην ξεχάσουμε την κάπαρη.....σε όσους μας αρέσει φυσικά.

Xρησιμοποιείται σε διάφορα πιάτα, και κυρίως 
στην μεσογειακή κουζίνα.
Η πικάντικη ιδιαίτερη γεύση της προσθέτει ξεχωριστή
 νότα στα πιάτα
• Ως τουρσί, χρησιμοποιείται σε πολλές σαλάτες, 
σε ορεκτικά, σε σάλτσες και ως επικάλυψη σε πίτσες.
• Η κάπαρη δίνει ιδιαίτερη γεύση στα λαχανικά, 
στο κρέας, και στο ψάρι
(ειδικά  σε συνταγές που συνδυάζεται με σάλτσα αντζούγιας) 
• Χρησιμοποιείται επίσης σε διάφορα dressings, 
όταν αναζητούμε λίγο πιο πικάντικη
 και ιδιαίτερη γεύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :