Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Ένα λιτό αλλά νόστιμο και υγιεινό πιάτο για το μεσημέρι. (Η συνταγή)

Υλικά που χρησιμοποίησα:
Ρεβίθια, κρεμμύδι,σκόρδο, καρότο.
αλλά και λεμόνι, λάδι και ρίγανη μετά, στο πιάτο.
Τα ρεβίθια τουλάχιστον 12 ώρες πριν στο νερό
 και μετά το πρώτο βράσιμο τα πλένουμε με κρύο νερό.
Υ.Γ: Φυσικά το γεύμα συμπληρώνεται 
με ελιές μαύρες φουρνιστές, φέτα και ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :