Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Γιουβαρλάκια με δεντρολίβανο. Τολμήστε το.

Οι τρυφεροί βλαστοί και τα φύλλα του δενδρολίβανου χρησιμοποιούνται 
ως αρωματικό σε πολλά φαγητά. Στα ψητά δίνει μία ιδιαίτερη γεύση.
 Στη ζαχαροπλαστική το χρησιμοποιούν κυρίως στα γλυκά του κουταλιού.
Υ.Γ: Φυσικά υπάρχουν πολλά είδη δεντρολίβανου 
αλλά χθες μου έφερε ένας φίλος
ένα δεντρολίβανο εξαιρετικό, από τον κήπο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια :