Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Σάλος με την «γυμνή» μουσουλμάνα παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Η άνευ προηγουμένου εμφάνιση γυναίκας παρουσιάστριας ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας χωρίς τη παραδοσιακή μαντίλα έχει προκαλέσει σκάνδαλο στο βαθιά συντηρητικό ισλαμικό κράτος.
Η δημοσιογράφος, -η independent δεν αναφέρει το όνομά της-, εμφανίστηκε να εκφωνεί ειδήσεις από στούντιο στο Λονδίνο που ανήκει στον κρατικό σταθμό Al Ekhbariya, με ακάλυπτο το πρόσωπό της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι γυναίκες παρουσιάστριες στη Σαουδική Αραβία εμφανίζονται χωρίς την ισλαμική μαντίλα, αλλά αυτό αποτελεί «κόκκινο» πανί σε κρατικά κανάλια. Το δελτίο με την πρωτοπόρο δημοσιογράφο προκάλεσε σάλο με άπειρα σχόλια, κυρίως αρνητικά, να κατακλύζουν τα social media. «Εχθροί της θρησκείας», έγραψε κάποιος αγανακτισμένος στο Twitter ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που είδαν με θετικό μάτι την ενέργεια αυτή.
Από τη πλευρά του καναλιού, ο εκπρόσωπος του Al Ekhbariya, Saleh Al Mughailif ανέφερε σχετικά: «Δεν ήταν σε στούντιο μέσα στη Σαουδική Αραβία και δεν ανεχόμαστε καμία παράβαση των αξιών μας και των συστημάτων της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :