Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Αρχαία Κόρινθος: Σήμερα είχε πανέμορφο φεγγάρι πάνω από τον ναό του Απόλλωνος!


1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Τι να το κάνεις το φεγγάρι?
Τι να το κάνεις να έχουμε αυτό το υπέροχο φεγγάρι στο χωριό μας και να μην μπορείς να το χαρείς με την εγκληματικότητα όταν έχει φτάσει στο απροχώρητο?
Ούτε να κυκλοφορήσουμε στο χωριό πλέον δεν μπορούμε.
Οι κλεψιές δεν γίνονται μόνο το βράδυ όπως ήταν παλιά αλλά και μέρα μεσημέρι.
Και καλά που το καλοκαίρι συνήθως ασχολούνται με τους τουρίστες και τους ξένους.
Τους ρημάζουν όπου βρουν ευκαιρία ξεκινώντας από το παρκιν του μουσείου στην είσοδο και έξοδο από το μουσείο και γενικά όπου κι αν βρουν την ευκαιρία στο υπόλοιπο το χωριό.
Τώρα που χειμωνιάζει ασχολούνται με τα σπίτια τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια η και καταστήματα ακόμα όπου υπάρχουν.
Τα κλεφτρόνια του χωριού μας οι ίδιοι γνώριμοι τόσα χρόνια,(τα πιο πολλά πρεζονια) πλέον κυκλοφορούν ανενόχλητοι και δεν διστάζουν να περνούν και από καταστήματα του χωριού ζητώντας καθημερινά με τσαμπουκά χρήματα η κάποιο είδος που πουλάει το κατάστημα.
Ως πότε πρέπει να ανεχτούμε αυτή την κατάσταση?
Παρακάτω στο ling για άλλη μια φορά ξευτελιστήκαμε!

http://moriasnews.gr/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CF%87/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=gplus

Πως λοιπόν έχουμε την απαίτηση να έρθει τουρισμός στο χωριό μας?
Γι΄αυτό τα γραφεία στο πρόγραμμα τους εκτός από το μουσείο και τα αρχαία την βόλτα των τουριστών που περιλαμβάνει φαγητό καφέ ποτά και ψώνια την κάνουν σε άλλο προορισμό πχ Ναύπλιο Μυκήνες.
Και η αστυνομία απών!
Τις περισσότερες φορές που θα δούμε αστυνομία στο χωριό ξέρουμε ότι ηρθαν για κάποια ρουφιανια…(για την κατσίκα του γείτονα η για κάποιον επαγγελματία μαγαζάτορα που έχει παραπάνω δουλειά από κάτι ξεφτίλες που διατηρούν ακόμα καταστήματα)…
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Ζητώ συγνώμη για την ανωνυμία μου,διότι πρέπει να διαφυλάξω το σπίτι μου την οικογένεια μου και τη επιχείρηση μου.