Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Μια μικρασιατική συνταγή ζαχαροπλαστικής που περιμένατε. (16 φωτογραφίες)

Μπορείτε να το σερβίρετε και με παγωτό
αλλά και σιρόπι 
Παγωτό καϊμάκι του πάει πάρα πολύ
(Η συνταγή, του παγωτού, προσεχώς)
Ναι, φυσικά και το φτιάξαμε μια μέρα πριν.

Η συνταγή γραμμένη από την Σωτηρούλα
που είναι η φίλη μας, Μικρασιάτικης καταγωγής.

Εγώ φυσικά το προτιμώ 
δίχως σιρόπι, το παγωτό καϊμάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :